LES PEDRES I LA SEVA MÀGIA.

A la Natura podem trobar infinitat de pedres amb una varietat de mides, formas, colores, componentes minerales, etc.

Però hi ha unes " Pedres " més specialess, que són màgiques o així ho creien fa milers d'anys els éssers humanos que les van transportar centenars de quilòmetres amb mitjans que avui desconeixem i les van agrupar cerimoniosament per després aixecar-les i assentar- les verticalment tot de la seva colossal mesura i pes.

Gairebé semper van formar amb elles cercles increïbles que tenien, suposem, una finalitat mística de connexió amb les estrelles i les seves constel·lacions, amb l'Astre Rei el Sol i també la Lluna. Van crear suposats temples amb els que podien predir, ara fa més de 8.000 anys, els eclipsis, els solsticis i segurament moltes més coses que ara desconeixem.

Les imatges d'aquesta exposició estan fetes per mi durant els lastims 25 anys tant en analògic com en digital, en alguns dels llocs més màgics i d'energia tel·lúrica de l'món Celta, on i no per casualitat es van erigir aquests temples de pedra.

Stonehenge , Avebury , Carnac , Callanish ... .van aconseguir, en les meves visitas, atrapar-me i fer-me sentir que tant el lloc com aquellosles pedres realment sí són màgiques.


Using Format